Adrijana Baković u svijetu šarenih boja s novom pjesmom “Ljubav je moja cesta”
4. veljače 2019.
Music Box (8105 Članci)
Podijeli

Adrijana Baković u svijetu šarenih boja s novom pjesmom “Ljubav je moja cesta”

Vesela, zaigrana i pozitivna – sve su to epiteti kojim bismo opisali Adrijanu Baković, mladu pjevačicu iz Osijeka koja predstavlja svoj novi singl „Ljubav je moja cesta.“

Nakon što je prošle godine nastupila na CMC festivalu po prvi put sa singlom „Zaboravi“, ova iznimno talentirana i vokalno uvjerljiva glazbenica nastavlja svoj zanimljivi put pa tako koketira s glazbenim stilovima te nam još jednom fantastičnom pjesmom i posebnom interpretacijom donosi singl „Ljubav je moja cesta“ koji ćete ubrzo početi pjevušiti i neće vam izlaziti iz glave danima.

Osim što izvodi komercijalnu glazbu, također sklada, piše i izvodi duhovne pjesme. Debitantskim singlom “Ne mogu preboljeti” započinje svoj put glazbenom scenom i plasirala se kao jedna od najperspektivnijih pjevačica u Hrvatskoj, a svakim sljedećim singlom potvrđuje svoj status.

Autor glazbe Adrijaninog posljednjeg singla “Ljubav je moja cesta” je Vjekoslav Dimter, tekst je pisao Damir Bačić dok je za aranžman zaslužan Željko Nikolin.

“Ovo je pjesma koja unosi živost u ove tmurne, zimske dane i baš zato mislim da je sad pravo vrijeme za ovakvu stvar. Njezina vedrina govori o ljubavi koja “fura” kroz život i čini svijet ljepšim. Čak i kad krene po zlu, treba vjerovati da je ljubav svega vrijedna”, zadovoljno je komentirala Adrijana.

Za video produkciju je zaslužan Marko Zeljković.

“Uz pjesmu se veže jednako tako veseli, šareni spot koji je bio gušt snimati s obzirom na to da sam imala super ekipu koja me je pomakla iz moje comfort zone. Glume je bilo na veliko jer sam kroz četiri različita stylinga utjelovila četiri različite osobnosti od kojih svaka ima određeni stav kroz život”, zaključila je Adrijana.

Foto: Promo