Močvara organizira filmsku večer posvećenu preminulom glazbeniku Branimiru Vugdeliji
9. veljače 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Močvara organizira filmsku večer posvećenu preminulom glazbeniku Branimiru Vugdeliji

“Novo izdanje Filmskih večeri u Močvari predstavit će jedan film nastao u znak sjećanja na jednog iznimnog pojedinca koji nas je prerano napustio.”, javljaju organizatori.

Branimir Vugdelija ostavio je neizbrisiv trag na sinjskoj alternativnoj sceni. Inspiriran Black Sabbathom, Type O Negativeom, HIM-om i mnogim drugim bendovima tog žanra upustio se u rad autorskih pjesama i osnovao Embrio. Branimir nije bio samo pjevač, on je bio i samouki gitarist, tekstopisac, slikar, programer, producent i član Tang Soo Do kluba kao zaljubljenik u borilačke vještine.

Film je sniman po raznim lokacijama na područjima Sinja i Otoka te je glazbeno orijentiran o Branimirovom stvaralaštvu s Embriom i Sentimentom, međutim tu su neizostavno smještene razne priče o njegovom karakteru, privatnom životu, životu u Zagrebu, o ljubavi prema motorima te mnogim drugim zanimljivim stvarima.

U sklopu Filmskih večeri gledat će se film “In Loving Memory of Branimir Vugdelija” u kojem sudjeluju raznorazni prijatelji i bendovi kao što su M.O.R.T. , Maršal, Salauk, Kidney Stones-i, Atlantida, zagrebački Sentiment te originalna postava benda Embrio. Film donosi snažnu emociju o čovjeku koji je prerano otišao i koji je ostvario jedan ogromni uspjeh i znamen, i kao glazbenik i kao čovjek. Film je do sada nominiran na 3 filmska festivala na 3 različita kontinenta, a prije projekcije razgovaraju njegovi autori Bruno Marković – Ćosa i Dominik Belančić.

Filmska večer je na rasporedu u ponedjeljak, 11. veljače.

Raspored:
19:30 vrata
20:00 razgovor
21:00 projekcija