“Devious Plans” – nova plesna poslastica priznatog pulskog DJ-a, producenta i profesora francuskog roga Denisa Goldina
22. veljače 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Devious Plans” – nova plesna poslastica priznatog pulskog DJ-a, producenta i profesora francuskog roga Denisa Goldina

Priznati pulski DJ i producent – Denis Goldin, zaslužan za niz zamijećenih remixeva eminentnih domaćih glazbenih imena, predstavlja svoj novi samostalni singl – “Devious Plans” ft. Rob Hazen.

Riječ je o plesnoj pjesmi inspiranoj italo-dance žanrom i ljetnim mjesecima, što potvrđuje i njen autor te producent, Denis Goldin: „Ljeto i more su moja vječna inspiracija, tako je i „Devious Plans“ nastala u ljetnim mjesecima prošle godine. Pjesma stilski povezuje italo-dance žanr s utjecajem klupskog dance zvuka današnjice“.

Za vokalnu dionicu zaslužan je američki pjevač i tekstopisac Rob Hazen, s kojim Denis surađuje već nekoliko godina – naime, pri radu na svom prvom singlu „Everything In The World“ 2015. godine, Goldin je tražio lijepi vokal za navedenu pjesmu te je putem YouTube videa naišao na Hazenovu izvedbu: „Odmah su me osvojili njegov glas i muzikalnost, poslao sam mu poruku putem fejsa, a on je mene instantno pitao imam li koju pjesmu za njega. I to je bilo to – i ovo sada je naša četvrta suradnja!“, otkriva Denis Goldin.

Kao DJ i producentsko ime Denis Goldin je dio domaće i europske scene već više od desetljeća. Njegovi singlovi i remixevi dosegnuli su ljestvice radijskih postaja diljem svijeta, svoj put su našli do Beatport i Traxsource chartova, singl „Heartbeat“ uvršten je na cijenjenu kompilaciju „Hit Mania Spring 2017“. Nastupio je na Ultra Europe, Sea Star i Adria Summer festivalima, a njegovu produkciju u svojim su setovima podržala i svjetska DJ/producentska imena, kao što su Nicky Romero, Don Diablo, Gabry Ponte, DubVision, Cristian Marchi…

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top 40 singlova raznih glazbenih imena – novo glazbeno ruho dao je pjesmama „Zaljubila sam se“ Detoura, „Sve istine i laži“ Ivane Kindl, „Mijenja se vrijeme“ Nine Badrić, „Tvoj lik“ Marina Jurića-Čivre, a odnedavno radijskim eterom svira i njegov remix pjesme „Tišina“ Marka Tolje.

Osim što je DJ i producent, Denis Goldin je i profesor francuskog roga u glazbenoj školi u Puli. Svoju glazbenu izobrazbu započeo je u školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, zatim je u glazbenoj školi Pavla Markovca u Zagrebu maturirao instrumentalni smjer francuski rog, da bi na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu 2005. godine diplomirao francuski rog.