Mile Kekin nakon dvije nominacije za Porina predstavlja spot za novi singl “Samo moja”
25. veljače 2019.
Music Box (7444 Članci)
Podijeli

Mile Kekin nakon dvije nominacije za Porina predstavlja spot za novi singl “Samo moja”

Četvrti singl “Samo moja” skinut je s iznimno hvaljenog albuma „Kuća bez krova“ za koji je Mile Kekin očekivano dobio dvije vrlo važne nominacije za ovogodišnji Porin i to za Album godine i Najbolji album rock glazbe. 

„Pjesma „Samo moja“  se lijepo slaže s paranoja, a nastala je na dječjem igralištu punom prezabrinutih roditelja i neoprezne djece, da bi s vremenom , eto ,prerasla u univerzalnu ljubavnu pjesmu puno obećanja i strahova. Na pjesmu „Samo moja“, osim moga stalnog benda, svira i Yogi Lonich, gitarist bjelosvjetskog kalibra, koji  shvatio kakav sound želim čim sam mu objasnio da taj glavni guy u pjesmi nije smo crazy in love nego je i sick in the head. – rekao je Mile Kekin

Za takvu netipičnu pjesmu Mili je trebao netipični spot:

„Srećom sam naletio na Marina Nekića, režisera dovoljno hrabrog pristupa da mi predloži da tri radnje strpamo u jedan omnibus i pustimo ga da vozi bez mog lica i svirke na plejbek. Jako mi drago što se u spotu pored mnogo mladih lica pojavljuje i kazališna diva Konstadinka Velkovska i glumački as Antun Tudić.” –  rekao je Mile Kekin.

Mile sa svojim bendom promovira i dalje svoj novi album u Hrvatskoj, ali i u cijeloj regiji. U Zagrebu ga možete vidjeti u subotu 16. 3. na četvrtom izdanju Brijačnice. Uz Mileta i njegov bend, taj dan možete vidjeti i čuti Letu Štuke, Rezerve i zagrebačku indie četvroku Lika Kolorado.

Osim u  Zagrebu Milu Kekina  pogledajte i u sljedećim gradovima:

  1. 3. Sarajevo,
  2. 3. Split,
  3. 4. Beograd,
  4. 4. Rijeka

Foto: Roberto Pavić