Whitesnake pjesmom “Trouble Is Your Middle Name” najavljuju novi album i povratak u Hrvatsku
19. ožujka 2019.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Whitesnake pjesmom “Trouble Is Your Middle Name” najavljuju novi album i povratak u Hrvatsku

“Trouble Is Your Middle Name” novi je singl grupe Whitesnake skinut s nadolazećeg albuma „Flesh & Blood“, a bit će objavljen ususret svjetskoj turneji koja 3. srpnja stiže na zagrebački stadion Šalata.

Povoljnije ulaznice za jedno od najvećih rock gostovanja ovog ljeta u Hrvatskoj mogu se kupiti najkasnije do kraja ožujka. Oda fatalnoj ženi, “Trouble Is Your Middle Name” glasna je pjesma puna riffova, sirena u pozadini, nabijenog ritma i bassa obojana vokalom Davida Coverdalea, a drugi je to singl s novog albuma.

Nova pjesma naslijedila je „Shut Up And Kiss Me“, koja je u mjesec dana pogledana više od milijun puta na YouTubeu, a obje na idealan način najavljuju album „Flesh & Blood“ koji je zakazan za objavu 10. svibnja. Savršeno tempirano ususret velike istoimene turneje kojom se rock divovi, predvođeni legendarnim frontmanom Davidom Coverdaleom, vraćaju u Zagreb na najomiljeniji gradski open air prostor, uz nove pjesme predstaviti i najveće hitove iz 40 godina duge karijere.

Nasljednik hvaljenog izdanja „Forevermore“ iz 2011. i „The Purple Album“, ploče na kojoj su reinterpretirali pjesme Deep Purplea iz vremena kad je Coverdale bio član benda, album „Flesh & Blood“ donosi 13 novih autorskih radova ili, kako ih sami predstavljaju, „all killers, no fillers“. Trinaesti studijski album Coverdale je napisao s gitaristima Whitesnakea, Rebom Beachom i Joelom Hoekstraom, a kako sam kaže, Reb je član koji je najduže u bendu i nikada do sada nisu pisali zajedno stoga je ovo obiteljska stvar na koju su jako ponosni.

Dokazujući da su s godinama oštriji, legende će u ljetno vrijeme u Zagrebu grmiti s najvećim hitovima koji su ih upisali u rock antologiju, poput  “Here I Go Again”, “Is This Love”, “Still Of The Night”, “Give Me All Your Love”, “Crying In The Rain” ili “Slow An’ Easy”.

Najkasnije do 31. ožujka u prodaji su early bird ulaznice po cijeni od 220 kn. Od 1. travnja do 2. srpnja ulaznice će koštati 240 kn, a na dan koncerta 260 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr.

Foto: Ash Newell Photography