Svemir ima “Strah od dubine” – album snimljen uživo tijekom jednog vikenda!
27. ožujka 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Svemir ima “Strah od dubine” – album snimljen uživo tijekom jednog vikenda!

Zri godine nakon hvaljenih „Malih laži“, zagrebački bend Svemir, u izdanju Mast produkcije, predstavlja svoj novi album „Strah od dubine“.

Album je intiman, osoban, tematski uglavnom na terenu introspekcije i preispitivanja učinjenog (ili ne učinjenog) u životu, a muzički i dalje u vodama americane, gdje na temeljima maštovite i sigurne ritam sekcije priču grade tople akustične i električne gitare, klavir i vokali. Bend se odlučio na snimanje albuma uživo, sa željom da uhvate atmosferu i vajb koji stvaraju kada sviraju zajedno te je većina albuma snimljena tijekom jednog vikenda u listopadu.

Album možete preslušati na bandcamp stranici benda (https://svemir.bandcamp.com/) ili nekoj od digitalnih platformi kao što su Deezer, Amazon itd. Ovim putem bend najavljuje koncertnu promociju albuma u srijedu, 10. travnja u zagrebačkom Vinylu.

Svemir je(su):
Zvonka Obajdin: vokal, klavir, rhodes, električna & akustična gitara
Matko Boršić: bubnjevi, udaraljke, bas (Kada pređeš Savski most)
San Mikulec: bas gitara, prateći vokal, bubanj (Kada pređeš Savski most)
Daniel Rodik: električna & akustična gitara, vokal (Snova nema)

Album je snimljen u tonskom studiju Sunday Studios u Svetoj Nedelji prošle jeseni, produkciju i mix radio je Dražen Gavrilović u Pod.room studiju, a mastering Pavle Miholjević. Iza likovnog oblikovanja stoji Doringo.

Foto: Doringo