“Wake Up Call” grupe Jonathan u kontroverznom spotu Dalibora Matanića
2. travnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Wake Up Call” grupe Jonathan u kontroverznom spotu Dalibora Matanića

„Wake Up Call“ novi je singl grupe Jonathan skinut s njihovog aktualnog i hvaljenog albuma „To Hold“. Pjesma je to koju se može čuti u kontroveznom spotu Dalibora Matanića „Port Of Diversity“ napravljenog za Rijeku Europsku prijestolnicu kulture 2020.

Nakon pobjede u kategoriji Pjesme godine na nagradama „Rock&Off“, dva uspješna koncerta u zagrebačkom Saxu te prave velike američke turneje s 11 koncerata grupa Jonathan zaokružuje izuzetno uspješan početak 2019. i najavljuje jako zaposlene mjesece koji slijede. Singl „Wake Up Call“ ukupno je treći s albuma „To Hold“, nakon „I Never Meant To Be There“ i „Something To Cry About“. Pjesma, a i sam bend mogu se čuti i vidjeti u spotu „Port Of Diversity“ Dalibora Matanića koji je ovih dana izazvao velike kontroverze, te naposlijetku bio povučen iz upotrebe.

Jonathan uskoro očekuje nastup u rodnom gradu, u čiji Pogon kulture stižu 27. travnja. Nakon Rijeke u kalendaru su svirke na Zagreb Beer Festu 17. svibnja, na zadarskom KvartArt festival 22. lipnja, u Kostanjevcima 6. srpnja te u Dubrovniku 17. kolovoza.

Foto: Filip Gržinčić