Vatra nekoliko sati uoči koncerta u Domu sportova objavila deseti album za dvadesetu obljetnicu!
5. travnja 2019.
Music Box (7884 Članci)
Podijeli

Vatra nekoliko sati uoči koncerta u Domu sportova objavila deseti album za dvadesetu obljetnicu!

Uoči obljetničkog koncerta kojeg Vatra održava ovog petka u zagrebačkom Domu Sportova, izlazi i deseti studijski album “Nama se nikud ne žuri” nazvan po istoimenom hit singlu otpjevanom u duetu s Massimom!

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Porin, Vatra je osvojila nagradu za Najbolju vokalnu suradnjuupravo za naslovnu pjesmu, a osim nje, na novom su se albumu našli i dosadašnji singlovi “Sekvoje”, “Ukleti Holandez” i aktualna “Sve je tišina” koja je, kao i ostale, odmah po objavi, ušla među najemitiranije domaće pjesme na nacionalnoj ljestvici HR top40. 

Album “Nama se nikud ne žuri” nošen je s devet pjesama, a uz duet s Massimom, na pjesmi “Pitanje i odgovor” Vatri se pridružila i Tonka Matković Šerić.

Kao autor i ovog se puta većinski potpisuje Ivan Dečak, a uz njega, dio pjesama napisali su Irena Celio-Cega te Tomislav Franjo Šušak. 

Vatru ovog petka očekuje veliki koncert u Domu sportova. U 20 sati se otvaraju vrata, u 21 sat će biti premijerno pušteno pet pjesama s novog albuma, a nakon toga u 21.20h počinje koncert. Ulaznice će biti u prodaji na blagajni Doma sportova od 20h!

Foto: Mare Milin