Adastra snimila novu pjesmu s Nikom Antolos koja se nakon podulje stanke vratila glazbi!
30. travnja 2019.
Music Box (9908 Članci)
Podijeli

Adastra snimila novu pjesmu s Nikom Antolos koja se nakon podulje stanke vratila glazbi!

Grupa Adastra snimila je novu pjesmu i video spot pod nazivom “Posljedni dah”. Spot je sniman u malom sunčanome gradiću Pirovcu, u njegovim tajnovitim ulicama te na pirovačkoj obali i u okolici.

Spot je isprepleten prekrasnim jadranskim pejzažima i detaljima obale i dalmatinskih skrivenih gradića koji uvijek iznova fasciniraju. Autor pjesme i redatelj spota je Jerko Marić.

“Dugo sam čekao vokal koji bi pjesmi Posljednji dah najbolje odgovarao. Iz čiste radoznalosti, poslao sam pjesmu Niki Antolos, pogotovo zbog toga što je u svom nedavnom intervjuu izjavila da ju ne zanimaju prolazne pjesme”, rekao je Jerko, pjevač Adastre.

“Kad sam bila mala, jako sam voljela Flare i zato me izrazito razveselio Jerkov poziv za duet. Pjesma me osvojila na prvu s tim vedrim prizvukom i radošću za male stvari. A kad takvu pjesmu radiš s ljudima koji u to zaista i vjeruju, odgovor NE nije bila opcija. Toliko godina je prošlo, a da nisam stala pred mikrofon, da sam osjećala leptirice u trbuhu kao da idem na dejt. To je nešto predivno i bez čega ne mogu. Bez pisanja i bez glazbe ne mogu.”, izjavila je Nika Antolos.

Nakon ove pjesme Nika i Jerko planiraju nastaviti suradnju te su već dogovorili zajednički nastup na velikom koncertu Adastre 25. svibnja 2019. u zagrebačkom Boogaloo-u.