Repetitor objavio novi spot i najavio povratak u Hrvatsku nakon dugo vremena
29. svibnja 2021.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Repetitor objavio novi spot i najavio povratak u Hrvatsku nakon dugo vremena

Beogradski trio Repetitor izbacio je novi videospot za drugi singl “Kroz vetar” s albuma “Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji”, koji je objavljen krajem 2020. za Moonlee Records i od tada je bio predstavljen samo jednim singlom i spotom “Kost i koža”.

Aktualni videospot režirao je Nikola Stojanović uz asistenciju direktora fotografije Mladena Teofilovića i scenaristice Nađe Petrović. Snimljen je na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu bez koga, kako kaže bend, ne bi bio moguć. “Izašli su nam u susret za svaku molbu i dali nam da snimamo u učionicama s primjercima životinja u formalinu i raznim kosturima, pa i ljudskim, tako da se spot odlikuje vrlo zanimljivom scenografijom, koloritom i kadrovima”, kaže nam Ana-Marija Cupin, basistica grupe koja je otpjevala i napisala tekst za ovu pesmu.

Pogledajte kako izgleda kad se Repetitor, tj. Ana-Marija Cupin, Milena Milutinović i Boris Vlastelica vrate u školske klupe.

Repetitor je ujedno najavio nekoliko koncerata za sljedeće razdoblje, a većina njih dogodit će se u Hrvatskoj. 7. lipnja su u Virovitici, 18.6. u Novom Marofu, 19.6. u Đakovu (Rock bar King), a 24.6. u Kragujevcu na Arsenal festu.

Foto: Filip Tašić