Talentirana Banks u mračnom i hipnotizirajućem novom singlu “Gimme”
1. svibnja 2019.
Music Box (8730 Članci)
Podijeli

Talentirana Banks u mračnom i hipnotizirajućem novom singlu “Gimme”

Atmosferična R&B glazba provučena kroz tajanstven indie pop filter, hipnotizirajuć glas i oštar stav. Upravo je po tome poznata talentirana BANKS, jedna od vodećih predstavnica alternativnog popa.

Skoro tri godine nakon posljednjeg studijskog izdanja, povratak na scenu predstavila je mračnom pop himnom „Gimme“. Popularni DJ i radijski voditelj Zane Lowe premijerno je predstavio pjesmu kao Beats 1 World Record.

„Poruka koja stoji iza ove pjesme je da svatko treba zahtijevati ono što zaslužuje. Bez ustručavanja i ispričavanja. Spremna sam podijeliti ju sa svijetom i započeti novo poglavlje.“, odlučno je poručila Banks.

„Gimme“ supotpisuje Buddy Ross (Frank Ocean, HAIM), a za produkciju su zaslužni Hudson Mohawke (Kanye West, Drake) i BJ Burton (Bon Iver).

Amerikanka Jillian Banks pažnju je na sebe skrenula 2013. godine EP izdanjima  „Fall Over“ i „London“. Godinu kasnije, zahvaljujući debitantskom albumu „Goddess“, postala je sinonim za senzualan i mračan R&B kojim je osvojila publiku u čitavom svijetu. Na njemu su se našli platinasti singl „Begging For Thread“, te „Waiting Game“, koji je postigao zlatnu nakladu. Pjevačica je 2016. godine objavila drugo studijsko izdanje „The Altar“, koje je u 30 zemalja debitiralo u Top 10 na iTunesu. Njene su pjesme do danas skupile više od milijardu streamova, a imali smo ih priliku čuti i u brojnim filmovima (Divergent) i serijama (Uvod u anatomiju).