Počela ljetna sezona u The Garden Resortu u Tisnom koja će privući 20 000 posjetitelja
6. srpnja 2019.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Počela ljetna sezona u The Garden Resortu u Tisnom koja će privući 20 000 posjetitelja

Počela je još jedna sezona u The Garden Resortu u Tisnom, a kroz srpanj i kolovoz donosi šest domaćih i međunarodnih festivalskih događaja koji će privući do 20 tisuća posjetitelja.

Intimniji glazbeni događaji koji se odvijaju na jednoj od najboljih festivalskih lokacija u Europi, privlače posjetitelje iz svih dijelova svijeta u uvalu s vlastitom plažom na jedinstvenu kombinaciju odmora s glazbenom pozadinom.

“Ovo je najbolja sezona do sada što se tiče broja posjetitelja. Osigurali smo i ugovor za dodatne tri godine u Tisnom što nas dovodi do 2022. godine. Naše događaje zovemo odmorom s glazbenom pozadinom, a taj koncept privlači posjetitelje iz 40-ak zemalja svijeta. Na tu ideju se savršeno nastavlja Love International koji u Tisnom otvara osmu sezonu ljetnih događaja”, naglasio je Nick Colgan, domaćin lokacije The Garden Resort.

Stalni interes lokalnih posjetitelja kao i onih iz cijelog svijeta, te promotora iz Europe pokazuje da su događaji u Tisnom integralni dio hrvatske festivalske priče,

© Photography by Jake Davis for Khroma Collective (www.instagram.com/khromacollective)

Sve počinje s Love International Festivalom koji je unaprijed rasprodao festivalske ulaznice za strano tržište, a nakon toga slijedi drum’n’bass festival Hospitality On The Beach od 11. srpnja, nakon čega svjetski poznati SunceBeat od 24. srpnja slavi deset godina održavanja u Hrvatskoj. Prvi dan kolovoza rezerviran je za početak novog festivala Fuliranje na moru, Defected Croatia od 8. kolovoza donosi šest dana house hedonizma, u godini u kojoj organizatori Defected Records slave 20 godina postojanja, i rasprodan je za strano tržište. Sezona završava s Dekmantel Selectors festivalom od 22. kolovoza. Ove godine je postava izvođača broji njih više od 600 iz cijelog svijeta, kao što su Peggy Gou, DJ Harvey, Optimo na Love Internationalu uz sjajnu postavu lokalnih imena koju predvode Jan Kinčl & Regis Kattie, a tu je i Adriatic Coasting tim iz Gardena, Andy C, Noisia, High Contrast dolaze na Hospitality on The Beach, SunceBeat će ugostiti Davida Moralesa, Gillesa Petersona, Jaydu G, na Defected Croatia dolaze Armand Van Helden, Denis Ferrer, Roger Sanchez, Ben UFO, DJ Marcelle, Objekt nastupit će na Dekmantel Selectorsu dok Fuliranje na moru donosi odličnu postavu domaćih izvođača poput Darko Rundek & Ekipa, Urban & 4, Goran Bare i Majke, Parnji Valjak, Vojko V.

© Photography by Jake Davis for Khroma Collective (www.instagram.com/khromacollective)

Novi festival Fuliranje na moru dolazi iz radionice zagrebačkih organizatora koji ovog ljeta po prvi put sele na Jadran. Fuliranje na moru najavljuje i početak prodaje i jednodnevnih ulaznica, cijena u pretprodaji je 130 kn, a od 1. kolovoza cijena je 160 kn. Cijena festivalske ulaznice za sva 4 dana je 430 kn, dok će na blagajni na ulazu koštati 480 kn. Pripremljena je i posebna pogodnost za Ekipu 3+1 gratis, a od utorka 9. do četvrtka 11. srpnja do 13 sati moguće je kupiti četiri festivalske ulaznice po 1290 kn ili četiri jednodnevne po cijeni od 390 kn.

© Photography by Jake Davis for Khroma Collective (www.instagram.com/khromacollective)

Jedna od 10 najboljih europskih festivalskih lokacija po pisanju utjecajnog The Guardiana dom je je jedinstvenog spoja odmora s glazbenom pozadinom koja privlači posjetitelje iz svih dijelova svijeta. Sve prate i zabave na brodovima kao sastavni dio festivalskog iskustva, a za vrijeme festivala aktivan je i klub na otvorenom Barbarella’s u Pirovcu koji se ove godine popeo na 29. mjesto od 100 najboljih klubova na svijetu po pisanju utjecajnog DJ Maga.

Organizatorima je važno da je ulaz na programe dostupan i lokalnim i regionalnim posjetiteljima, stoga se povoljnije ulaznice mogu naći u sustavima Entrio.hr.

Foto: Jake Davis/Khroma Collective