“Kapija” – novi singl i spot nadarenog kantautora Igora Vukojevića
6. svibnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Kapija” – novi singl i spot nadarenog kantautora Igora Vukojevića

Novu baladu Igor Vukojević odsvirao je u svom glazbenom studiju uz Aleka Aleksova na klavijaturama, a novom pjesmom Igor nastavlja rad na studijskom albumu koji će po prvi put biti objavljen na hrvatskom tržištu. Za pjesmu “Kapija” Igor je snimio spot u minimalističkom stilu kako bi naglasio emociju pjesmu.

“Mislim da se glazba treba prvenstveno slušati jer ona slušatelja vodi u drugu dimenziju. Čini mi se kao da se puno toga svodi na vizualizaciju i da je video surovo preuzeo primat u glazbenoj industriji, a moja je želja u pjesmama prezentirati drugu vrstu prioriteta i omogućiti da pažnja bude usmjerena na sadržaj i emociju, jer kako je rekao jedan pametan čovjek, današnja estetika je bolest nesuštine”, objasnio je Igor Vukojević.

Iako je iza Igora Vukojevića već nekoliko objavljenih albuma i osvojenih nagrada, hrvatskoj publici predstavio se odličnim duetom “Srce ne pita” sa Žanamari, a koji je objavljen na Valentinovo. Pjesmu su dodatno dočarali spotom snimljenim u maniri hollywoodskih filmova čiju režiju potpisuju Žanamari i njen suprig Mario Perčić.