It’s All About The Music proglašena najboljom radijskom emisijom godine! Dio priče je i jedan hrvatski DJ!
11. svibnja 2019.
Music Box (10596 Članci)
Podijeli

It’s All About The Music proglašena najboljom radijskom emisijom godine! Dio priče je i jedan hrvatski DJ!

“It’s All About The Music” radijska emisija Ibiza Global Radija okrunjena je prestižnom titulom “The Best Radio Show 2018” na svečanoj dodjeli Vicious Music Awards održanoj u Madridu 8. svibnja 2019.

Sve je ovo dio It’s All About The Music projekta stvorenog na Ibizi, koji uz radijsku emisiju sadrži klupske programe i festivale. It’s All About The Music putem kombinacije gostovanja najpoznatijih svjetskih DJ-a i producenata elektroničke glazbe te otkrivanja novih talenata daje snažan doprinos razvoju svjetske klupske scene. Baziran na Ibizi, prisutan od Italije do SAD-a, to je pravi globalan projekt u konstantnom rastu. Dio te uspješne priče je od prošle sezone i legendaran hrvatski DJ, DJ MAX, koji je ovog petka nastupio na Ibizi, upravo u emisiji It’s All About The Music u sklopu svojeg novog radijskog specijala, koji u samo 2 dana obuhvaća 3 radijske emisije u 3 europska grada.

DJ MAX je nakon emisije Ibiza Global Radija,  dva sata kasnije nastupio u Amsterdamu na EJR Radiju sa 79. epizodom svoje tjedne radijske emisije DJ MAX In The Mix, a ovaj dvodnevni radijski specijal završava ove subote navečer na Drugom programu Hrvatskog radija s 1019. epizodom kultne serije emisija “Dobro došli u klub”.

“Sretan sam što je It’s All About The Music proglašena Najboljom radijskom emisijom i ovom prilikom bih čestitao prijateljima i kolegama s Ibiza Global Radija i It’s All About the Music projekta. Drago mi je da sam svojim dosadašnjim gostovanjima doprinjeo popularnosti emisije i projekta te pozdravljam i čestitam svim kolegama DJ-ima koji su do sada u ovom projektu sudjelovali.”, izjavio je DJ MAX i dodao: “Veselim se nastavku uspješne suradnje i ljetnoj sezoni na Ibizi koja je pred nama.”

DJ MAX-ova emisija “Dobro došli u klub”, koja se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija od 1996. godine, dobila je prvog Ambasadora i proglašena Najboljom radijskom emsijom u Hrvatskoj 2016. pa možemo reći da je i ova nagrada u Španjolskoj 2019., za projekt u kojem sudjeluje, još jedna potvrda DJ MAX-ovog iznimnog talenta i kvalitetnog dugogodišnjeg rada