Dino Purić i Gordana Marković zatvaraju ovosezonski Living Room Sessions
20. svibnja 2019.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Dino Purić i Gordana Marković zatvaraju ovosezonski Living Room Sessions

Svibanjsko izdanje Living Room Sessiona u Vintage Industrial Baru zatvorit će dvoje mladih, zgodnog stasa i zgodnih glasova.

Dino Purić & Gordana Marković, koji su vaša srca i uši osvojili pokazujući zavidno pjevačko znanje kroz emisije ‘A strana’ i ‘The Voice’. Ulaz se ne naplaćuje, a koncert je sjedeći, tako da defitnitvno zabilježite 22.5. u svoje rokovnike.

Gordanu Marković publika je do sada upoznala kao polovicu dua Auguste i izvođačicu u HRT-ovoj emisiji „A strana“, a došao je trenutak da se predstavi i kao samostalna kantautorica. Prvi korak u tome je objava autorskog singla “Što smo naučili”. Svoje umijeće stvaranja glazbe već je pokazala u Augustama, a sada po prvi put predstavlja pjesmu čiji tekst sama potpisuje.

Dino Purić široj je publici poznat kao jedan od natjecatelja u prvoj sezoni showa “The Voice”. Također je stalni pjevač u poznatoj HRT-ovoj glazbenoj emisiji “A strana”. Iza sebe ima dva samostalna single, a surađivao je s mnogim glazbenim imenima te se žanrovski ne ograničava – iako mu je grunge era najveća ljubav, tako da se u njegovom repertoaru često nađu pjesme iz zlatnog doba Seattle sounda.