Upoznajte kantautoricu Marei i njezin prvi autorski singl “Mjesec”
25. svibnja 2019.
Music Box (11101 Članci)
Podijeli

Upoznajte kantautoricu Marei i njezin prvi autorski singl “Mjesec”

Marei je djevojka koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica, a singlom “Mjesec” se prvi put predstavlja i kao autorica. Singl „Mjesec“ nastao je u suradnji s Danijelom Damjanovićem koji je zaslužan i za aranžman pjesme.

Tekst potpisuje Marei, glazbu Marei i Danijel, a za aranžman je zaslužan Danijel Damjanović. Nakon suradnje u Blues Box Acoustic Triu odlučili su se za prelazak u autorske vode. Marei se do tada publici predstavljala kao izvođačica, a sada po prvi puta i kao autorica pjesama koje izvodi.

Za spot su zaslužni Mladen Đaković i Luka Bešlić, a produkciju i postprodukciju spota N.O. Production. Scenografiju je za spot uredio Valentin Gašparini, a fotografije potpisuje Bernard Ritoša. Spot je snimlljen u porečkom starom remontu i na lokacijama u Rijeci za koje treba zahvaliti Turističkoj zajednici Grada Rijeke.

Prije ove suradnje, Marei je pod svojim imenom Marina Žužić predstavljena javnosti pjesmom “Ni noć za kraj” odnosno “Nije noć za kraj” autorskog tima Ines Prajo/Arjana Kunštek, koju je izvela na MIK-u 2015. godine.