Bebè Na Volè uoči koncerta u KSET-u objavio spot za pjesmu “Free Me”!
27. svibnja 2019.
Nikola Knežević (2521 Članci)
Podijeli

Bebè Na Volè uoči koncerta u KSET-u objavio spot za pjesmu “Free Me”!

Prošle godine Adam Semijalac, poznatiji kao Bebè Na Volè, objavio je fenomenalan album pod imenom “Hate is a Wonderful Thing” koji je predstavljen na brojnim uspješnim koncertima.

Ovo izdanje smatra se jednim od najboljih albuma protekle godine, a predstavlja kombinaciju stilova utemeljenih na Adamovom radu još i prije solo karijere. Poruku albuma Adam je objasnio kroz tamne, ali emocionalne stihove kroz pjesme “Never Got Over”, “Dogs and Horses”, “So What” i ostale. Adamova moćna gitara popraćena jednostavnim otkucavanjem ritma u kombinaciji s njegovim surovim vokalom daje albumu iskonski zvuk koji rijetko tko na današnjoj alternativnoj sceni može proizvesti.

Adam je uoči koncerta u KSET-u predstavio spot za pjesmu “Free Me” koja se nalazi na spomenutom albumu.

Ranije je dokazano da nastup ovog one man banda itekako može ispuniti cijeli zvučni spektar, pružajući prisutnima energiju i dinamiku i više nego očekivanu od jednog blues koncerta. KSET, kao jedan od najstarijih alternativnih klubova u Zagrebu, predstavlja idealan teren da Adam opali jedan eksplozivni blues volepo svima prisutnima.

Zagrebačka blues legenda Bebè Na Volè dolazi u KSET u petak, 31. svibnja!

Cijena ulaznica u pretprodaji je 40 kn, a na dan koncerta će iznositi 50 kn. Možete ih kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu.