“Opusti se”, nova pjesma Mirne Škrgatić s nadolazećeg albuma prvijenca!
4. lipnja 2019.
Music Box (8699 Članci)
Podijeli

“Opusti se”, nova pjesma Mirne Škrgatić s nadolazećeg albuma prvijenca!

 „Ljudi nam često govore da se opustimo, a vrijeme u kojem živimo ne može se baš nazvati opuštajućim. Kako taj savjet može biti kontraproduktivan, ova pjesma je ironična. Pjesmu sam krenula pisati samoj sebi, ali mislim da bi se mnogi mogli pronaći u njoj.“, poručuje talentirana riječka kantautorica Mirna koja je objavila novi singl i prateći lyric video za pjesmu “Opusti se”!

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Mirna Škrgatić, aranžman i produkciju Mark Mrakovčić, a režiju spota Ira & John! “Opusti se” će biti objavljena na Mirninom prvom albumu „Snovi“ koji objavljuje najesen. Mirnin otac, Marin Škrgatić, bio je pjevač, skladatelj i tekstopisac i  vjerojatno je,  kaže Mirna,  najzaslužniji za razvoj njene ljubavi prema glazbi u kojoj je od ranog djetinjstva.

Bila je kratko u zboru Putokazi,  2016. bila je prateći vokal u riječkom bendu Quasarr, u kojem je provela nekoliko mjeseci. U country bendu Crooks & Straights pjevala je  glavni vokal skoro dvije godine i čak naučila jodlati, a snimila je i pjesmu na kineskom jeziku. 2017.  počinje pisati i skladati svoje autorske pjesme uz klavir. Nakon nekoliko napisanih pjesama, poželjela ih je snimiti u studiju i zato se javila Marku Mrakovčiću.

“Mogu reći da smo Mark i ja stvarno odlično „kliknuli“ po pitanju glazbe”, kaže Mirna.

Foto: Ira & John