Kantautor Seed Holden objavio novu emotivnu baladu “Meet Me in Cardiff”
19. listopada 2022.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Kantautor Seed Holden objavio novu emotivnu baladu “Meet Me in Cardiff”

Seed Holden, hrvatski kantautor s berlinskom adresom, ponovno će dodirnuti srce svakog slušatelja, pogotovo ljubitelja kantaurske i indie folk glazbe. 

Nova pjesma “Meet Me in Cardiff” nastala je, kaže Seed Holden, još 2019. godine tijekom turneje po Poljskoj i inicijalno je bila namijenjena za prethodni album “Soldier On”, ali se spletom okolnosti nije našla na njemu.

Nježnim glasom, ali i prekrasnim melodijama i harmonijama, kao i svojom gitarom i usnom harmonikom, ovaj valpovački kantautor, pravog imena Ljudevit Ivić, ponovno potvrđuje svoj izniman talent za kantautorstvo. Seed Holden djeluje već niz godina, a iza sebe ima nekoliko albuma i EP-ja, kao i soundtrack album. Zadnji u nizu, “Soldier On”, početak je suradnje za najveću diskografsku kuću u regiji, Croatia Records. Ovaj hrvatski princ melankolije oduševljava svojim lo-fi pristupom snimanja pjesama, ali i smislom za pisanje i skladanje zbog čega su ga neki glazbeni kritičari smjestili među najbolje hrvatske kantautore nove generacije.