pocket palma zatvara sezonu Akustike u Rockmarku
10. lipnja 2019.
Music Box (11069 Članci)
Podijeli

pocket palma zatvara sezonu Akustike u Rockmarku

Ovog utorka, 11. lipnja, skupina pocket palma privest će kraju aktualnu sezonu akusticiranja u Rockmarku!

Dobro poznata lica i glasovi Side Projecta – Anja i Luka, publiku su ugodno iznenadili svojom novom glazbenom pričom. Sredinom svibnja nenajavljeno su objavili pjesmu “godišnji” i tako predstavili svoj novi dreamy-pop projekt pocket palma. Ubrzo nakon toga uslijedila je i objava istoimenog albuma te premijerni nastup na Zagreb Beer Festu.

U utorak, 11. lipnja skupina će održati svoj drugi po redu nastup te se u ovom novom obliku predstaviti na malenoj pozornici glazbene knjižare Rockmark i privesti kraju aktualnu devetu po redu sezonu programa “Akustika”.

“Svirat ćemo cijeli album “godišnji” u malo drugačijim aranžmanima, uz pratnju Brune Žabeka na gitari. Ono što smo pripremili bit će na trenutke slatko, na trenutke živo, malo nostalgično i malo mistično. Nadamo se da ćete nas doći poslušati u što većem broju!”, otkrili su Anja i Luka uoči ovog nastupa.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Ovim nastupom pocket palma će poslati “Akustiku” na (zasluženi) godišnji, a program će se nastaviti s dolaskom jeseni.