PREMIJERA: Daria Hodnik i Marijan Brkić Brk u fantastičnoj suradnji!
13. lipnja 2019.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Daria Hodnik i Marijan Brkić Brk u fantastičnoj suradnji!

Jedan od najboljih ženskih hrvatskih vokala, Daria Hodnik, koja već dulje vrijeme prati najveće glazbene zvijezde u regiji, još prije četiri godine krenula je u solo karijeru i to iznimno uspješno.

Često je završavala na nacionalnoj HR Top 40 listi najemitiranijih singlova u hrvatskom radijskom eteru, a oduševljavala je publiku kako svojim pjesmama, tako i obradama. Tu se posebno ističu “Pružam ruke sreći”, “Zagrli me sad”, sjajna suradnja s Marijom Huljevom na obradi hita Bijelog dugmeta “Bitanga i princeza”, te obrada pjesme Olivera Mandića “Dođe mi da vrisnem tvoje ime”.

Sada stiže nova glazbena suradnja i to s prijateljem Marijanom Brkićem Brkom, gitaristom Parnog valjka. U pitanju je pjesma “Fantastična” za koju glazbu i aranžman potpisuje upravo Brk, dok je tekst pisala vrhunska bosanskohercegovačka kantautorica Maya Sar. Kao što i sam naziv pjesme kaže, ova kombinacija je fantastična i iznjedrila je pravu pop-rock radiofoničnu pjesmu koja je dobila i video spot. Radio ga je Dinko Pasini, stalni suradnik Darije Hodnik.

“Napokon imam što sam željela i što sam sanjala”, pjeva Daria u pjesmi “Fantastična” te uspješno već nekoliko godina preuzima i glavni mikrofon na pozornici.