Darko Rundek i Bojana Vunturišević predvode line up Bedem festa
23. lipnja 2019.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

Darko Rundek i Bojana Vunturišević predvode line up Bedem festa

10. Bedem fest u Nikšiću u Crnoj Gori sve je bliže, a iz organizacije poručuju da su na valovima pozitivne i radne energije .

“Budućnost Bedem festa je utemeljena upravo u regionalnim okvirima, svakog dana imamo veliki broj sastanaka i susreta, u međuvremenu je nastalo toliko ideja. Uzimajući u obzir okolnost da je Bedem fest mjesto ekskluzivnih i premijernih nastupa, nastavljamo u tom pravcu”, poručuju organizatori i najavljuju nova velika imena, Bojanu Vunturišević i Darka Rundeka. Bojana će imati svoj premijerni nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu i jako se raduje. Riječ je o vrlo autentičnoj ženskoj personi u pravom smislu te riječi, iza koje stoje fantastičan glas, posvećenost, posebna energija inspirativna naročito za mlađe posjetitelje i mlađu publiku, što je i smisao ovog  festivala.

“Darko Rundek, senior i senor, potvrđeno lice, antologija. Jedva čekamo njegov nastup na tvrđavi”, ističu iz organizacije i najavljuju dolazak novog projekta Sky Wikluha pod nazivom Đorđe Miljenović Band. U ovoj formi pokazat će svoje novo lice, govoreći o bolu, o gorkim životnim iskustvima zbog čega je upravo animirao regionalnu publiku gdje god se pojavio. Svoj novi album premijerno će predstaviti u Crnoj Gori upravo na Bedem festu.

Osim njih najavljen je i nastup Igora Vincea i pop zvijezde Vlade Georgijeva.

“Ovoga puta na repertoaru X jubilarnog Bedem festa naći će generacijski “udaljeni” ali glazbenom nadarenošću i šarmom potpuno legitimni i inspirativni glazbenici koji će itekako obogatiti ovogodišnju ionako izvrsnu listu izvođača”, navodi Petar Šundić, direktor festivala.

10. Bedem fest održat će se od 2. do 4. kolovoza u Nikšiću.

Foto: Karla Matulina