FOTOGALERIJA: Tony Cetinski koncertom na prepunom Tašmajdanu potvrdio #samoljubav!
24. lipnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Tony Cetinski koncertom na prepunom Tašmajdanu potvrdio #samoljubav!

Jedno od najvećih kultnih koncertnih mjesta u regiji, beogradski stadion Tašmajdan, svjedočio je protekle subote slici koja se opisuje u dvije riječi – #samoljubav.

Tony Cetinski zajedno sa svojim bendom tamošnjoj publici, na prepunom Tašmajdanu i pod zvjezdanim nebom, odužio se na najbolji mogući način, vrhunskom svirkom koja je trajala tri sata. Prepun energije, ali i prije svega ljubavi, na svoj prepoznatljivi način pjevač je svima okupljenima ponudio ono najbolje od sebe i još jednom pokazao zašto je jedan od najvećih glazbenika posljednjih desetljeća.

Kao i na dosadašnjim koncertima u sklopu turneje #samoljubav i za ovaj se tražila ulaznica više čime je potvrđena dugogodišnja ljubav Tonyja i obožavatelja svih generacija. Posebno emotivan trenutak večeri bio je kada je Tony najavio pjesmu ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ autora Miroslava Rusa, a koju je i ovoga puta posvetio svojoj velikoj ljubavi i kako sam kaže – “anđelu, supruzi Dubravki”.

Tijekom cijelog koncerta Tony je ponavljao kako je ljubav najbitnija stvar u životu i ono što nas pokreće, a publika je na to uzvraćala gromoglasnim pljeskom, ali i skandiranjem.

Iako je bila najavljena kiša, vrijeme je u potpunosti išlo na ruku Tonyju i cijeloj ekipi pa je tako koncert protekao u veličanstvenoj atmosferi nakon kojega je uslijedila kiša.

Foto: Nemanja Dedović