Jessica i poznati YouTuber izgubili kontrolu i snimili zajedničku pjesmu!
24. lipnja 2019.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Jessica i poznati YouTuber izgubili kontrolu i snimili zajedničku pjesmu!

Popularna hrvatska glazbenica i kantautorica englesko-irskih korijena sa zadarskom adresom,  Jessica Atlić – McColgan u suradnji s poznatim YouTuberom Lay Z-jem predstavlja novi ljetni hit ‘Gubim kontrolu’, s kojim nam ujedno donosi i dašak Bogote, gdje je pak Jessica rođena.

Latino glazba u kombinaciji s reggaetonom oduvijek su bili dio njezinog glazbenog odrastanja, čiji se utjecaji ne osjete samo u glazbi, već i u tekstu, kojeg autorski potpisuje Jessica, a Lay Z joj se pridružuje u hip hop dionicama.

“Vozeći se tramvajem jednog dana na putu do mog producenta, još dok smo radili na engleskoj stvari za projekt Jessa, rodila se ideja da napišem hrvatsku pjesmu u stilu reggaetona. Stvarati nešto novo, pa tako i pisati na hrvatskom jeziku, bio je izazov. A izazov predstavlja pokretačku snagu. I tako smo u roku od pola sata na raspolaganju imali riječi i melodiju, a onda smo nastavili s glazbenom igrom – oduzimali i dodavali. Kako to već biva u stvaralačkom svijetu, a u skladu je s regetoncima, uveli smo hip hop vokal. LayZ je inače Alvizeov prijatelj, tako da ga nije bilo teško nagovoriti da nam se pridruži na ovom projektu. On je uvijek spreman za zabavu!“, izjavila je Jessica o zajedničkoj suradnji.

Glazbu, aranžman i produkciju pjesme potpisuje mladi producent Luigi Kotlar Alvize, a vokalnu produkciju Silvio Pasarić (SIPA Music), njezin već provjereni producentski dvojac s kojima surađuje i na svom engleskom electro pop projektu pod imenom Jessa. Vizualno je priču zaokružio naš hrvatski kanađanin, poznati vloger i redatelj Joshua Čirjak, a spot je sniman na zadarskom poluotoku, na vrhu Sv. Mihovila na Ugljanu i zadarskom zaleđu.

„Bilo nam je zabavno na snimanju, pratilo nas je vrijeme gotovo svih godišnjih doba, ali uspjeli smo to sve upakirati u nešto što će vam se, nadam se, svidjeti!“

Foto: Joshua Čirjak