Šibenska vojarna ponovno mjesto sjajne glazbe! U Šibenik stiže Fatboy Slim!
1. srpnja 2019.
Music Box (11099 Članci)
Podijeli

Šibenska vojarna ponovno mjesto sjajne glazbe! U Šibenik stiže Fatboy Slim!

Fatboy Slim,  koji je pomogao popularizirati big beat te patentirao vlastiti brend party acid house, ove će godine 17.8. s početkom od 21 h nastupiti na već provjerenom prostoru bivše šibenske vojarne!

Rođen kao Norman Cook, jedan je od najpoznatijih engleskih i svjetskih DJ-a, glazbenika i producenata. Magazin “Q” svrstao ga je na listu najboljih svjetskih izvođača koji se moraju poslušati uživo. Dobitnik je Grammyja, tri BRIT Awardsa i čak deset MTV nagrada.  Do danas je izdao sedam albuma te posljednjih godina više vremena provodi na turnejama, a manje na stvaranje glazbe. Tako je, samo u prošloj godini, odradio 70 nastupa, od čega se posebno izdvajaju onaj na Kineskom zidu, u clubu „Potonij“ u Vegasu, na Ibizi te Falmer stadionu u Brightonu.

Njegov nastup danas ne uključuje samo sviranje vlastitog brenda, već i kompleksnu audio-vizualnu produkciju, a za sebe kaže da je video jockey i nema primisli o prestanku. “O ne. Volim to previše. Još mi uvijek prolazi. Nema veze što si star, ćelav, sijed i debeo, nikada ni nisi bio seks simbol. Pomičemo nove granice. Nitko ne zna koja je završna dob DJ-a. Očito još nije.”

Nastup Fatboy Slima na ovogodišnjem Projectu Vojarna, event je koji se ne propušta te najveći ovog karaktera u cijeloj regiji. Uz Slima, očekuje vas udarni line up te imena poput Peznta, DJ Jocka b2b Shipea, Edyja C-a i E – Basea.

Ulaznice :

Early Bird: 130 kn (do 6.7.)/150 kn (do 1.8.)/170 kn (do 17.8.)/ 200 kn ulaz

V.I.P. ulaznice: 200 kn.

Foto: Nikola Knežević