Uz Nelu i njezin novi singl naučite kako uspješno ploviti životnim izazovima!
2. srpnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Uz Nelu i njezin novi singl naučite kako uspješno ploviti životnim izazovima!

“Nauči me ploviti” novi je singl sve popularnije pjevačice Nele, jednog od najboljih mladih vokala u Hrvatskoj. Nakon radijskih hitova “Netko kao ti”“Vrijeme je” i “Poslije kiše”, te jednog od najboljih dueta godine, velikog hita “U zagrljaju spašeni” kojeg je snimila s Markom Kutlićem, Nela predstavlja novu prekrasnu ljubavnu baladu.

I ovoga puta Marko sudjeluje u pjesmi te potpisuje glazbu, dok je emotivan tekst napisao Nelin prijatelj i sjajan umjetnik Aleksandar Čubrilo. Aranžman su radili Filip Gjud i Ivan Škunca.
“Glazbu vidim u bojama. Tako sam u ovoj pjesmi vidjela dvije boje – žutu i tirkiznu. Otuda je sve krenula, a iz tih boja vadili smo priču. Slučajnost je ponovno uzela stvari u svoje ruke i predala mi ljude s kojima ću raditi, kao i lokaciju na kojoj će se snimiti spot. Sve će vam biti jasno kad ga pogledate”rekla je Nela.

Provjereno dobra ekipa radila je na ovom video spotu kojeg je snimao, režirao i montirao Josip Ninković iz Ninac produkcije. Nelinog partnera u spotu glumi Lujo Kunčević s kojim zajedno uči ploviti onim najizazovnijim vodama – ljubavnim.

Nova ljubavna balada lijepi je nastavak dueta s Markom Kultićem “U zagrljaju spašeni” koji je i danas jedna od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Sigurno se može reći kako Hrvatska ima novu glazbenu zvijezdu koja se odlično snašla u svim glazbenim izazovima, a sada je uspješno zaplovila morem uz novi hit “Nauči me ploviti”.

Foto: Josip Ninković