Ljetni skate-punk koncert – u Vintage premijerno stiže CKY!
5. srpnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ljetni skate-punk koncert – u Vintage premijerno stiže CKY!

Zagrebački srpanj Vintage je odlučio obilježiti koncertom jednog od najpoznatijih skate-punk/rock/hc bendova CKY, koji stižu 23. srpnja.

Trojac čine Matt Deis, Chad i Ginsburg & Jess Margera, brat legendarnog Jackassovca Bama Margere, a upravo u njegovoj TV emisiji nazvanoj CKY glazba ovog benda bila je zaštitni znak. Zagrijavanje će izvršiti dobro poznati domaći punk rockeri Me As Well.

Bend CKY nastao je 1998. godine u West Chesteru (Pennsylvania) i odmah su krenuli u kombiniranje skate punka s raznim vrstama HC rocka kroz koje su opisivali lucidne, halucinogene i apsurdne događaje te likove iz svoje svakodnevice.  Nakon albuma ‘An Answer Can Be Found’ potpisali su za Roadrunner Records i izdali četvrti album ‘Carver City’ 2009., a samo 2 godine kasnije bend napušta Deron Miller, dok sastav ostaje u formi trojke i snima odličan ‘The Phoenix’. Glazba ovog benda završila je u igricama Tony Hawk, Twisted Metal i tko zna gdje ne.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, na dan koncerta za 70 kuna. Pretprodajna mjesta su Vintage Industrial Bar i Dirty Old Shop.

Foto: Jimmy Hubbard