Žestoki zagrebački gizdavi dječaci TV EYE objavili pjesmu “Tonight”
21. ožujka 2022.
Music Box (11101 Članci)
Podijeli

Žestoki zagrebački gizdavi dječaci TV EYE objavili pjesmu “Tonight”

Bend TV EYE postoji od 2019. godine, a sami za sebe kažu da su gizdavi dječaci u najboljim godinama koji rade autorsku glazbu na engleskom jeziku.

„Okupljeni smo kao elitna ergela probrana iz najeminentnijih staračkih domova, uzgajani u garaži, istrenirani, gdje zapeto čekamo da istrčimo na pozornice te radio eter i poput Modrića i ekipe skršimo sve pred sobom, šireći pritom zvuke i dobru energiju TV EYE – r’n’r evanđelja“, kaže frontmen grupe, naš poznati i priznati glumac Miran Kurspahić.

TV EYE su: Saša “Ćuso” Mitrović na ritam gitari, Saša “Seksi bumbar” Strakoš na lead gitari, Igor “Baby Jesus” Hanžek na basu, Krešimir “Yamamoto” Oreški na bubnjevima i Miran “Gejpardić” Kurspahić na vokalu.

Sada se predstavljaju s pjesmom “Tonight” koja je nastala, kažu, pukom greškom.

Jedne dionizijsko-oniričke večeri, ajatolah rock and rolla Gejpardić je u supijanom bunilu komponirao pjesmu pjevušeći je na mobitel, lupkajući po stolu, odlučivši je kasnije prilikom zajedničkog izlaska podijeliti s Ćusom i Seksi bumbarom kao prvom autorskom pjesmom benda. Razdragani prionuše na posao. No, avaj, Ćuso nesklon prepoznavanju nota, ali u dobroj namjeri odsviraše posve krive akorde, neuparive s navedenom melodijom. Ali kako u rock and rollu krive stvari vrlo brzo mogu postati dobre i prave, od tog nesporazuma nastade posve novi rif, koji poslužiše kao temelj za novu pjesmu. Gejpardić posložiše novu melodiju, refren i riječi, Seksi bumbar nabaciše opak solo, ritam sekcija se nadovezaše i tako nastade ultra điha điha hit pod imenom ‘Tonight’. A sukladno i samom nastanku pjesme, ona zbori o večernjem izlasku, bijegu od dosade i poziva na zabavu. Dobar tek!”, rekao je u svom stilu frontmen Miran Kurspahić.

Foto: Nikola Knežević