Artan Lili uoči nastupa na Lake Festu: “Dođite u što većem broju kako bi nam bilo što bolje”
25. srpnja 2019.
Music Box (11100 Članci)
Podijeli

Artan Lili uoči nastupa na Lake Festu: “Dođite u što većem broju kako bi nam bilo što bolje”

Beogradski noise pop-rock bend Artan Lili među ostalih nastupit će na Lake Festu koji se održava od 8. do 10. kolovoza na Kupaškom jezeru u Nikšiću u Crnoj Gori.

Ovogodišnji sudionici festivala su Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, TBF, Željko Bebek, Dog Eat Dog, Nikola Vranjković, Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Stampa, Punkreas, Prti Bee Gee, Gramophonedzie, Ki, Aklea Neon, Kolja, Artan Lili, Kerber, Najda i Smak Tribute te Love Hunters.

Artan Lili nastupaju 10. kolovoza, a prije nego što stupe na pozornicu par riječi razmijenio je forntmen i basist Bojan Slačal.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo nastupiti po prvi put na ovom sad već legendarnom festivalu o kojem smo čuli sve najbolje. To ujedno znači da ćemo dati sve od sebe da napravimo sjajnu zabavu i noć za pamćenje! Svirat ćemo najveće hitove grupe i jedva čekamo vidjeti kako funkcioniraju u ovom jedinstvenom koncertnom ambijentu. Bit će to pravi izazov za nas, a vjerujem i za publiku”, rekao je Bojan i pozvao publiku da dođu u što većem broju kako bi im svima bilo što bolje.

Cijena festivalskih ulaznica iznosi 25 Eura, dok je cijena jednodnevne ulaznice 10 Eura. Posjetitelji festivala iz Hrvatske ulaznice mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio, a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu osigurati putem sistema Kupikartu.ba.

Foto: Sanda Vitorović