Novi nastavak serijala “Brzi i žestoki” od ovog tjedna u kinima!
29. srpnja 2019.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Novi nastavak serijala “Brzi i žestoki” od ovog tjedna u kinima!

Nakon „vatrene“ svjetske premijere filma Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw u Los Angelesu film konačno stiže ovaj četvrtak u naša kina.

Osim što se radi o dugo očekivanom filmu prepunom zvijezda i svijetu Brzih i žestokih, svjetska premijera ostat će zapažena i po nezgodi (vatri u kinu usred projekcije) zbog koje je projekcija bila prekinuta na 30 minuta i cijela dvorana evakuirana. Očigledno je film bio prežestok i prebrz za instalacije. No to nije narušilo atmosferu i dobro raspoloženje glumaca i gledatelja. Dwayne Johnson se popeo na binu, nakon povratka gledatelja, i brzo umirio gledatelje uz šalu kojom je „pecnu“ svog partnera u filmu (u filmu je duhovito prepucavanje između dva lika jedan od glavnih elemenata filma). „Ja sam ostao u kinu dok je Jason Statham pobjegao glavom bez obzira“ – izjavio je The Rock.

Nakon osam filmova koji su na kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara širom svijeta, Brzi i žestoki franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw.

Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu Brzi i žestoki 7, dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga.

Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo – i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra – dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.

Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju novo poglavlje Brzih i žestokih dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe.

Film je režirao David Leitch (Atomska plavuša, Deadpool 2) prema scenariju dugogodišnjeg arhitekta Brzih I žestokih, Chrisa Morgana, a produciraju ga Morgan, Johnson, Statham i Hiram Garcia. Izvršni producenti su Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith i Ainsley Davies.