Festival Golden Horn u Bol na Brač dovodi ovog ljeta Sigmu, Marka Knighta, Toma Buga, Sk!Y i Vanillaz!
30. srpnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Festival Golden Horn u Bol na Brač dovodi ovog ljeta Sigmu, Marka Knighta, Toma Buga, Sk!Y i Vanillaz!

Pop i dance glazba izlazi svakodnevno tijekom cijele godine. No, ima nešto posebno privlačno u ljetu, a pjesme koje nam se uvuku u uho ostaju s nama još dugo i vraćaju nam sjećanja na opuštajuće sunčane dane i plesne provode.

Kažu da ultimativni ljetni hit mora imati dominantni vokal, dramatični bas i ritam, prepoznatljivi instrumentalni dio te specifične pauze i prijelaze koji predstavljaju iznenađenje za slušatelje. Sigma, Sk!Y i Vanillaz u svoj su glazbeni portfolio upisali baš takve istinske hitove, a kako zvuči ovo ljeto i što svakako trebamo imati u našim glazbenim mapama, preporučuju ove zvijezde.

Britanci Cameron Edwards i Joe Lenzie kriju se iza drum & bass DJ dua Sigma, a u Bol na Braču stižu 3. kolovoza gdje će nastupiti u sklopu festivala Golden Horn. Nakon gigova na glavnim pozornicama festivala diljem svijeta, uključujući Glastonbury, Bestival, Reading & Leeds, Creamfields, SW4, Pukklepop i Sziget, bit će ih pravi užitak vidjeti na pozornici jednog od najljepših klubova na Mediteranu.

Najpoznatije domaće ime na svjetskoj elektroničkoj sceni su dečki iz Vanillaza. Marko Bucić i Miha Pajk proteklih mjeseci žive svoj san jer su osim glavnih pozornica na ULTRA festivalima diljem svijeta svirali u brojnim gradovima Azije, a čeka ih i američka turneja. Posljednih su dana jedno od imena o kojem se itekako priča! Iako tek za dva dana u eter službeno izlazi njihov novi singl Ederlezi, pjesma je već sad postigla nevjerojatan uspjeh. U svojim su ih setovima puštali Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike,  Kryder, Oliver Heldens, Don Diablo, a prije samo nekoliko dana puštena je i na festivalu Tommorowland. Vanillazi nezaustavljivo marširaju prema svjetskoj karijeri, a bolska će ih publika gledati 4. kolovoza na Golden Horn festivalu.

Prestižni tech, house i underground koncept Revolt – Join The Resistance na Bol dovodi neke od najrenomiranijih imena ovog glazbenog žanra. Među njima je i mlada Sk!y koju će publika moći čuti 14. i 21. kolovoza, a živahni i čisti zvuk najbolje opisuju njezin stil prepun suptilnih rifova i grubih basova. Veliku podršku uživa od Davida Guette, Martina Garrixa, Dimitri Vegasa & Like Mikea.

Festival Golden Horn, održat će se od 1. do 5. kolovoza, a na Bol stižu Mark Knight, Tom Bug te već spomenuti DJ dvojci, Sigma i Vanillaz. Više informacija o 585 Clubu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba, Facebook stranici, Instagram profilu te Youtube kanalu. Ulaznice za sve programe i gostovanja mogu se osigurati putem sustava Ticketshop, kao i na blagajni kluba.