Sacher objavio spot za “Vidaj rane curica” s albuma “Biser, ambra, jantar”
10. srpnja 2022.
Music Box (10004 Članci)
Podijeli

Sacher objavio spot za “Vidaj rane curica” s albuma “Biser, ambra, jantar”

Ne mora svaka ljubav biti sudbinska. U novom singlu benda Sacher, ona samo protutnji, kao ekspresni vlak. Samo juri, tu ne staje, i uzalud mašemo nekoj sjeni iza stakla, jer je već otišla i nema je.

I dok bend dovršava snimanje novog albuma, predstavljamo vam “Vidaj rane curica”, dugoočekivanu i mnogima omiljenu pjesmu s albuma ‘Biser, ambra, jantar’.

“Ta pjesma je trebala biti haiku”, kaže Sacher, “ali kako pravila haikua ne dopuštaju usporedbe, moral sam od nje napraviti song, u kojem ljubav može biti kao maslačak, puhneš…, nema je.” – poručio je. 

Uz članove Sacherovog benda,Miljana Bakića, Ivana Beuca, Dragana Brkljačića i Filipa Riđičkog, u pjesmi još jednom gostuje legendarni Robert Lovrić, svirajući sikuse. Autor glazbe i teksta je Srđan Sacher, a autorica i ovog spota je Branka Sacher.

“Zavirila sam u svakodnevni život paunova, roda, pelikana i raznih drugih pernatih stvorenja, i smjestila ih među guste užarene oblake čija boja sugerira da se ispod njih upravo događa ili smak svijeta ili jedan baš lijepi zalazak sunca”. rekla je o spotu.

Foto: Borislav Pesić Blagoja