FOTOGALERIJA: Prvi dan kolovoza donio prvo izdanje prvog Fuliranja na moru
2. kolovoza 2019.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Prvi dan kolovoza donio prvo izdanje prvog Fuliranja na moru

Brojna će raspjevana grla i zahtjevne fulirantske uši uživati do 4. kolovoza u čak 210 izvedbi poznatih domaćih glazbenika na 12 koncerata, četrdeset sati najboljih DJ mixeva te 100 kompozicija i 50 improviziranih programa street performera u The Garden Resortu u Tisnom.

Slavlje glazbe započelo je na atraktivnom Beach stageu, gdje je svoje hitove u 19 sati posjetiteljima zasvirao Detour. Urban&4 i Rundek&Ekipa zavladali su na Garden stageu i rasplesali brojne nogice do coolminacije.  Posjetitelje u Food Courtu očekuje čak četrdesetak gastrolicija koje spravljaju vrhunski Chefovi iz lokalnih restorana i konoba.

Osim cjelodnevne zabave i raznih dodatnih sadržaja, posjetitelji željno očekuju i ostale koncerte koji počinju u 19, 21 i 23 sata (više na www.fuliranje.com) , a zabava će na Fuliranju na moru svakoga dana trajati od podneva do sitnih noćnih sati. Modoljupci će i ovdje za sebe pronaći posebnu plažnu kolekciju by House of Kiwi i najhit ovosezonske tetovaže, a hedonisti će neizmjerno guštati u masaži s najljepšim pogledom. Plivanje u ritmu DJ beatova, selfiji uz fulirantske rekvizite i brojna pop up iznenađenja i nagrade – sve vas to čeka u Tisnom u sljedeća četiri dana. Dođite i uvjerite se!

Foto: Sandro Sklepić i Ivan Šardi