Bebè Na Volè vraća se u Vintage!
8. kolovoza 2019.
Music Box (6153 Članci)
Podijeli

Bebè Na Volè vraća se u Vintage!

U četvrtak 10. listopada ne propustite povratak jedinstvenog one man bluesera Bebè Na Volè. Nakon prošlogodišnjeg hvaljenog albuma, nitko ne zna što Bebe sprema za ovaj koncert. 

Adam Semijalac, glazbenik poznatiji pod imenom Bebè Na Volè jedan je od najboljih blues glazbenika na ovim prostorima. Njegova glazba može se okarakterizirati kao root blues u kombinaciji s različitim indie žanrovima. Nakon 10 godina stvaranja originalne i njemu svojstvene glazbe, krajem siječnja 2015. objavio je “Best of” na vinilnoj ploči pod nazivom “Time Of Great Depression” gdje je svoj cjelokupni opus sveo na 13 autorskih pjesama kojima je obuhvatio sve kreativne faze svog glazbenog izričaja, a nakon nje, prošle je godine izbacio hvaljeni ‘Hate is a wonderful thing’.

S obzirom da živi isključivo od glazbe, Adam je svoje djelovanje proširio znatno dalje od koncertnih dvorana. Radi glazbu za kazališne predstave; član je koautorske inicijative OOUR-Zagreb, kazališta TRAFIK u Rijeci te ima više od 15 cjelovečernjih plesnih predstava iza sebe. Podučava gitaru, bas, banjo, mandolinu, a povrh toga snimljen je i film o Bebè Na Volè pod redateljskom palicom Vladimira Gojuna.

Ulaznice za koncerte možete kupiti po cijeni od 40 kuna u Vintageu, Dirty Old Shopu i u sustavu Entrio.hr. Na dan koncerta cijena je 60 kuna.