Đorđe Balašević ovog tjedna u Istri: “Pula mi je uvijek bila važna!”
13. kolovoza 2019.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Đorđe Balašević ovog tjedna u Istri: “Pula mi je uvijek bila važna!”

Najveći kantautor naših prostora, vječni romantičar, Đorđe Balašević i Pula vole se javno već godinama, a to će još jednom pokazati ove subote, 17. kolovoza u Areni, kada se sprema jedan sasvim poseban koncert.

 Praćen svojim mnogobrojnim orkestrom, Balašević će zasigurno ponoviti emocije i zajedništvo s publikom, kao i 2016., kada je Arena bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a koncert rasprodan.

 Balašević se uoči koncerta u Puli javio s probe, uz dojmove iščekivanja koncerta:
“Pula mi je uvijek bila važna… Daj Bože da bude kao i uvijek, jer je uvijek bilo fantastično!”

Balašević za sebe voli reći “Ja sam idealan gost. Dolazim rijetko i ostajem kratko.”, a sudeći po rasprodanim kocertima i brzinom kojom se kupuju ulaznice za njegove koncerte u Hrvatskoj, jedan je od onih glazbenika kojeg publika uistinu željno iščekuje.

Tako je i s koncertom u Puli, kada se, zbog velikog interesa očekuju gužve. Upravo zbog toga u subotu će biti otvorena tri ulaza: s donje strane Arene A glavni ulaz, B ulaz iz smjera Šijane – rotora te za tribine ulaz C s gornje strane Arene. Ulazi se otvaraju u 19 sati a koncert počinje u 21 sat.
Ostalo je još malo ulaznica u prodaji za Balaševićev subotnji koncert, a mogu se kupiti na pretprodajnim mjestima, dok će se na dan koncerta, ukoliko još bude ulaznica u prodaji, moći kupiti na blagajni ispred Arene, od 9h ujutro.

 Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

Foto: Nikola Knežević