Taylor Swift otkrila još jednu pjesmu sa sedmog albuma – “Lover”!
18. kolovoza 2019.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

Taylor Swift otkrila još jednu pjesmu sa sedmog albuma – “Lover”!

Taylor Swift ne prestaje predstavljati novi materijal! Nakon što smo nedavno imali priliku slušati tri nove pjesme, “You Need To Calm Down”,”ME!” te “The Archer”, danas je predstavila novu pjesmu “Lover” koja će se također naći na njenom istoimenom sedmom studijskom albumu. 

Pjesmu “Lover” Taylor Swift potpisuje samostalno, a dobila je i prigodan lyric video koji užurbano juri prema velikom broju pregleda.

Taylor Swift se javila svojim obožavateljima na društvenim mrežama te poručila: “Idući tjedan, 22. kolovoza javljam se uživo preko YouTube-a. Bit će jako zabavno, razgovarat ćemo o novom albumu “Lover” te ću uživo izvesti pjesmu koju nisam nikada do sad. Na kraju ćete vidjeti premijeru novog videospota za pjesmu “Lover”. Pridružite mi se.” Njen sedmi studijski album će svijetlo dana ugledati dan kasnije, 23. kolovoza.

Album će sadržavati 18 pjesama, a pjevačica je otkrila kako će njime prevladavati romantični motivi: „Romantične pjesme ne moraju nužno biti vesele. Mislim da se romantika može pronaći i u osjećaju tuge ili samoće.“, objasnila je. Uz standardnu verziju albuma, „Lover“ će biti dostupan u četiri različita deluxe izdanja koja će sadržavati i audio snimke nastale u procesu stvaranja pjesama, postere te knjižicu s tekstovima pjesama.