“Matrix” dobiva novi nastavak! Ekipu čine ponovno Reeves, Moss i jedna polovica Wachowski!
21. kolovoza 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

“Matrix” dobiva novi nastavak! Ekipu čine ponovno Reeves, Moss i jedna polovica Wachowski!

Kako javljaju vodeći svjetski mediji stiglo je zeleno svjetlo za novi nastavak filma “Matrix”. Ova vijest dolazi 16 godina nakon zadnja dva nastavka, “The Matrix Reloaded” i “The Matrix Revolution” te točno 20 godina nakon što smo prvi put “ušli” u “Matricu”.

Ovoga puta neće biti braće/sestara Wachowski nego samo jedne polovice, odnosno Lane Wachowski koja će napisati scenarij i režirati film. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss bit će ponovno u glavnim ulogama, odnosno radnja će se ponovno okretati oko ljubavnog para Neo-Trinity, dok će sve biti pod producentskim okom Warner Bros. Pictures i Village Roadshow Pictures koji će film i distribuirati.

“Mnoge ideje koje smo Lilly i ja istraživali prije 20 godina o našoj realnosti sada su postale još relevantnije”, rekla je Lana za Variety i rekla kako je iznimno sretna što ponovno u svoj i naše živote vraća dobro poznate likove te što je dobila još jednu priliku raditi s briljantnim prijateljima.

Film “The Matrix” prikazan je premijerno 1999. godine, a četiri godine kasnije stigla su i dva nastavka “The Matrix Reloaded” i “The Matrix Revolutions” koja nisu tako dobro primljena kao jedinica, ali su i dalje duboko urezana u pamćenje ljubitelja SF-a. Za sada nije poznato puno detalja o novom nastavku, a shodno tome ne zna se niti hoće li se oživjeti lik Morpheusa kojeg je glumio Laurence Fishburn.