Legenda dancehall glazbe Sean Paul predstavio novu pjesmu “When It Comes to You”
1. rujna 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Legenda dancehall glazbe Sean Paul predstavio novu pjesmu “When It Comes to You”

Planetarno popularni Sean Paul, legenda dancehall glazbe, predstavio je svoj novi singl “When It Comes To You”. Ovaj singl dolazi nakon velikog uspjeha pjesme “Contra La Pared” na kojoj je Paul ostvario suradnju s J Balvinom.

J Balvin, Idris Elba, Stefflon Don i Wiley su samo neka od imena s kojima je Sean Paul ove godine ostvario glazbenu suradnju. Na singlu “When It Comes To You” po prvi put ove godine stiže samostalno, a već od prvih taktova pjesme prepoznaje se njegov specifični stil koji ga je lansirao u zvijezde. Produkciju pjesme potpisuje Supa Dups (Eminem, Rihanna, Drake…), a singl prati potpuno rasprodanu europsku turneju i nastup na festivalu Glastonbury. Ako se tome dodaju i brojke streamova za pjesmu “Contra La Pared”, njih preko 160 milijuna, nema sumnje da je i ovaj singl na dobrom putu da postane globalni hit. Službeni videospot za pjesmu izlazi 30. kolovoza (petak).

Sean Paul jedan je od najprepoznatljivijih glasova pop glazbe što duguje i svojem istančanom osjećaju za ritam i melodiju. Iako je profesionalnu glazbenu karijeru započeo prije skoro dva desetljeća, još uvijek je jedan od rijetkih glazbenika kojih se publika ne može zasititi. To potvrđuje i činjenica da nam je upravo on u proteklih nekoliko godina donio neke od najvećih globalnih hitova koji su se neprestano vrtjeli u našim radijskim eterima („Rockabye“, „No Lie“, „Cheap Thrills“).

Njegov Grammyjem nagrađen album prvijenac „Dutty Rock“ objavljen je 2002. godine, a na njemu su se našli hitovi „Gimme The Light“ i „Get Busy“. Bio je to samo početak bogate glazbene karijere koju su kasnije obilježile pjesme poput „Temperature“, „Baby Boy“, „Give It Up To Me“ i „She Doesn’t Mind“. Osim rekordnog broja klupskih hitova, pjevač je skupio i više nego zavidan broj streamova – više od dvije milijarde.