Želite svirati prije Nouvelle Vaguea u Zagrebu? Prijavite se!
5. lipnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Želite svirati prije Nouvelle Vaguea u Zagrebu? Prijavite se!

Francuski bend koji je svojim nastupima diljem svijeta impresionirao i oduševio publiku zanimljivim i jedinstvenim obradama u bossa nova stilu, još jednom će pokazati svoje umijeće pred zagrebačkom publikom 23.lipnja u Boogaloo klubu.

Kako bismo dodatno zagrijali atmosferu prije ovog fantastičnog koncerta, u potrazi smo za bendom koji je spreman prihvatiti izazov i postati predgrupa ova slavne grupe na zagrebačkom koncertu.

Rok za prijavu počinje danas (ponedjeljak, 05.06.2014.) i traje do petka, 09.06.2017., a svoje materijale (obavezna: kratka biografija i audio / video materijali) treba poslati u inbox Facebook stranice agencije Hamar Media

 Nouvelle Vague u Zagreb dolaze u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviraju album “I Could Be Happy”, a sigurni smo da ćete uživati u obradama kao što su: „I Wanna Be Sedated“, „All Cats Are Grey“, „La Pluie Et Le Beau Temps“ i mnogim drugim pjesmama s ovog hvaljenog albuma.

S obzirom na reputaciju koju imaju u Hrvatskoj, a i nekoliko rasprodanih koncerata vjerujemo da ćete se i ovoga puta zabaviti i uživati.

Ne propustite priliku biti u društvu svjetski poznatih glazbenika. Šaljite svoje prijave i neka vam 23.lipnja bude večer za pamćenje!

Izvor: Hamar Media