Akustika objavila video pocket palme i izvedbu singla “godišnji!
4. rujna 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Akustika objavila video pocket palme i izvedbu singla “godišnji!

Deveta sezona koncertnog serijala “Akustika”, koji se utorkom održava u zagrebačkom Rockmarku, privedena je kraju uz nastup skupine pocket palma. Upravo s tog glazbenog druženja je predstavljena video-snimka njihove izvedbe zamijećenog singla “godišnji”.

Tog utorka, 11. lipnja 2019., Anja Papa i Luka Vidović – nekada glavni akteri skupine Side Project, su u društvu gitariste Brune Žabeka predstavili svoj novi glazbeni projekt pocket palma. Publika je tom prigodom imala priliku uživo čuti sve pjesme s albuma prvijenca “godišnji”, koji su objavili početkom svibnja, a ovo im je bio drugi po redu nastup u ovom obliku.

Na set-listi se našla i izvedba njihovog zamjećenog singla “godišnji”, a upravo je ta snimka predstavljena kao novi video Akustika Session serijala, za čije kreiranje su zaslužni Antonino Šimić (audio) i Iva Pezić (video).

S albumom prvijencem skupina pocket palma je kroz sedam sanjivih pjesama predstavila interesantan povratak u synth-pop 80-e, a uz naslovnu pjesmu “godišnji”, kao singl su predstavili i pjesmu “ono što nam inače nedostaje”. Ove subote, 7. rujna, uživo će se predstaviti i pred riječkom publikom, nastupom u The Beertiji.

I dok su pocket palma program Akustika u lipnju poslali na ljetni godišnji odmor, prvi rujanski dani označavaju najavu nove sezone akusticiranja – i to jubilarne desete po redu, koja će započeti 17. rujna! Više informacija bit će poznato uskoro.

Foto: Benjamin Strike