Bang Bang novim singlom i spotom nadmašili sami sebe i to s dva glavna vokala!
10. rujna 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Bang Bang novim singlom i spotom nadmašili sami sebe i to s dva glavna vokala!

Od prvog singla do danas za Bang Bang se uvijek znalo da je u pitanju jedinstveni bend na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Kako po pitanju nevjerojatnog i moćnog vokala pjevačice Lare Antić, tako i usviranosti cijelog benda te produkcije koju izvrsno radi Hrvoje Prskalo. Bang Bangovci sada su nadmašili sami sebe i predstavljaju se publici s dva glavna vokala. Duet koji zapravo nije duet, suradnja koja zapravo nije suradnja – pjesma “Pismo” premijeru je doživjela na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku. Hrvoje Prskalo osim doprinosa na glazbi i tekstu ovoga puta je i u ulozi drugog glavnog vokala. Njegova profinjena rašpa dala je ovoj pjesmi jedan poseban element koji se savršeno uklopio u Larinu senzualnost, a zbog čega će se publika naježiti na prvo slušanje. Tako je bilo i u Slavonskom Brodu gdje su Bang Bang po četvrti put nastupili i uživo izveli pjesmu te dobili sjajne reakcije koje su još jednom potvrdile njihovu izvrsnost.

S obzirom da se bend oduvijek brinuo da i vizualni dio bude u skladu s njihovom glazbom i porukom, ponovno su angažirali Ljubu Zdjelarevića koji je u fokus stavio upravo Laru i Hrvoja. Režiju i montažu spota radio je Ljubo, direktor fotografije je Raul Brzić dok je za šminku bila zadužena Iva Kovačević.
“Svi koji su poslušali pjesmu ili će to tek učiniti, razumjet će o čemu ona govori. Vjerujem da se takva stanja, emocije, misli i slike mnogima poznati, mnogi su kroz njih prošli. Pjesma je emotivno i interpretativno složena. S druge, pak, strane, “Pismo” je imalo dug put. Naime, kad god smo povjerovali da bi mušku dionicu mogao pjevati netko određeni, a ne Hrvoje, ona bi mu se vraćala. Sigurni smo da je tako i moralo biti.  Jako sam sretna što tako emotivnu priču mogu otpjevati sa suprugom.”, rekla je Lara.

Nakon nastupa na 4. Slavonija festu CMC 200 u Slavonskom Brodu, Bang Bang očekuje još jedan veliki festival – Rujanfest 19. rujna.

Foto: Ljubo Zdjelarević