Stoned Jesus otvaraju osmu sezonu Good Vibrationsa
15. rujna 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Stoned Jesus otvaraju osmu sezonu Good Vibrationsa

Stari prijatelji Good Vibrationsa, koji su Vintage rasprodali prije točno pet godina, vraćaju se u Zagreb u srijedu, 2. listopada!

Tom prilikom proslavit će 10 godina postojanja benda sa zagrebačkom publikom i odsvirati poduži set s najvećim hitovima. Večer će otvoriti njihovi sunarodnjaci Vovk.

STONED JESUS nesumnjivo je najveći stoner / psychedelic / doom bend istočne Europe. Osnovan je 2009. godine kao prvotni solo projekt gitarista i vokala benda Igora. Nakon četiri full albuma bend je prepoznatljiv po svojim neprestanim i jako uspješnim stilskim promjenama smjera sa svakim novim studijskim izdanjem, kao i neumornom „touranju“ i sjajnim live nastupima po cijelom svijetu! Kao kuriozitet vrijedi istaknuti da njihov megahit „I am the Mountain“ ima najviše pogleda na YouTubeu od svih pjesama srodnih žanrova.

Mladi i ambiciozni kijevski trio VOVK nastao je prije tri godine, a nedavno je izbacio svoj debitantski LP “Lair”. Složen, ali žustar, materijal benda zvuči još bolje uživo i žanrovski ga opisuju kao kombinacija post-hardcorea, stonera i progresivnog rocka. Obavezno za obožavatelje Melvinsa, Torchea, Toola, Convergea…

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će koštati 90 kuna. Preko sustava Entrio u ponudi je i ulaznica za tri koncerta koji osim ovog uključuje Nightstalker (2. 10.) i Ufomammut (16. 10.) u Močvari za samo 160 kn!