Opća Opasnost spotom za novu hit baladu “Sad mi reci” na korak do Doma sportova!
17. rujna 2019.
Music Box (6155 Članci)
Podijeli

Opća Opasnost spotom za novu hit baladu “Sad mi reci” na korak do Doma sportova!

Kad su u pitanju rock balade onda su dečki iz Opće Opasnosti prvaci Hrvatske. Sve je krenulo još od “Jednom kad noć” i “Nebeski znak” 90-ih godina, a tradicija se nastavila hitovima “Pobjeg’o sam”, “Tvoje ime čuvam”, “Nenapisana stranica”, “Za svaku tvoju suzu”, “Da je Bog dao” i drugima. Došlo je vrijeme za novu baladu “Sad mi reci” koja se nalazi na njihovom novom studijskom albumu “Karta do prošlosti”. Nova poslastica iz pera Marija Vestića sjajno se naslanja na njegove prijašnje hitove i još jednom potvrđuje tezu s početka teksta. A kada tome prirodamo iskustvo Marka Zeljkovića – Zelje, redatelja koji je s godinama postao zaštitni znak Opće Opasnosti, onda sa sigurnošću možemo reći da bend ima novi hit. U spotu koji je sniman u Zagrebu i Županji glavne uloge tumače Ornela Vištica i Mladen Vulić, zvijezda spota “Tvoje ime čuvam”, koji je ujedno i scenarist spota.

Dečki iz Opće Opasnosti još jednom pozivaju svoje obožavatelje 16. studenog na koncert kojim će promovirati svoju “Kartu do prošlosti”.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji u sustavu Entrio.hr te u Hard Placeu, Rockmarku i Dirty Old Shopu. Cijena za parter je 80 kuna, a za tribinu 100 kuna.

Foto: Branko Galičić