Luxus Lord novom pjesmom podsjećaju koliko nismo svjesni dragocjenosti života
19. ožujka 2022.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Luxus Lord novom pjesmom podsjećaju koliko nismo svjesni dragocjenosti života

Progresivna rock trojka Luxus Lord ponovno oduševljava, ovoga puta baladom “Srce kao stroj” koja prema svojem kraju prerasta u pravu rock poslasticu.

Pjesma je, kako kaže frontmen i autor Dalibor Farčić, prožeta raznim intenzivnim emocijama ljubavi, tuge, nade i sreće.

“‘Srce kao stroj’ nas podsjeća da je život zaista puno dragocjeniji od nekih drugih stvari koje često puta stavljamo na prvo mjesto. Na tom putovanju bez povratka potrudimo se prije svega biti svoji i biti ljudi”, kažu iz benda.

Drugi je ovo singl koji bend objavljuje za Croatia Records, a ususret novom studijskom albumu. Ujedno i drugi singl čiji spot je sniman na Korčuli, odnosno u gradu Korčuli i Lumbardi. Spot je snimao Dinko Čvorić Doringo koji je cijeloj priči dao još veći intenzitet. Ovim putem bend posebno zahvaljuje Stefanu Simoviću i Centru za kulturu Korčula koji su im izašli u susret.

“Hvala i našem izdavaču Croatia Recordsu koji nam je podrška, itekako bitna za naš fizički, ali i mentalni opstanak ovog što radimo i u što smo zaljubljeni”, rekao je Dalibor koji se nada skorašnjem povratku na pozornice gdje će i pjesma “Srce kao stroj” zaživjeti u punom smislu riječi.

Foto: Doringo Photography