Paraf i Neki to vole vruće prva imena AntiValentinova #5
23. rujna 2019.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Paraf i Neki to vole vruće prva imena AntiValentinova #5

AntiValentinovo se vraća po peti put! Početak mjeseca zaljubljenih već se tradicionalno obilježava uz najbolju feštu za sve koji nisu zainteresirani za uobičajene ‘ljubavne’ koncerte.

Drugi put u zagrebačkom Boćarskom domu i drugi put kao dvodnevni festival, ovogodišnje AntiValentinovo po prvi put će se održati na sâmo Valentinovo uz novi slogan: ‘Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje!’

Kako bi se što bolje obilježila prva petoljetka festivala, prvu večer u petak 14. veljače održat će se veliki antivalentinovski retro tulum uz velike domaće zvijezde osamdesetih i devedesetih! ’80-e i ’90-e su bile plodne godine za hrvatsku dance i pop scenu pa će 14. veljače biti pravi glazbeni „blast to the past“!

Prvi koje najavljujemo su vlasnici vječnih pop hitova ‘California’‘Teška vremena prijatelju moj’‘Medu moj i šećeru’ ili ‘Jeans generacija’, legendarni dvojac Šomi i Jimmy – Neki to vole vruće! Bend koji je na samim počecima karijere uživao veliku popularnost u cijeloj bivšoj državi te je bio svojevrsni domaći pandan britanskoj skupini Wham, u posljednje vrijeme uživa sve veću popularnost, zahvaljujući činjenici da su ga ponovo otkrile nove, mlađe generacije publike. Sasvim je sigurno da će njihov nastup biti jedan od vrhunaca prvog dana AntiValentinova #5!

Drugi dan AntiValentinova, subotu 15. veljače obilježit će niz imena s alternativne rock scene koja će prirediti još jednu nezaboravnu večer za one željne nešto žešćeg zvuka i ritmova.

Prvi od njih su veterani punk pokreta Hrvatske i ex. Jugoslavije, kultni riječki Parafi! Zagrebački nastup bit će kombinacija glazbenih materijala u izvedbama prve i druge postave, s Valterom Kocijančićem i Vim Colom kao glavnim vokalima. Ovo će biti prava prilika ponovo čuti uživo neke od najznačajnijih pjesama velikana punk rock vala, čija žestina nije popustila ni nakon više od 40 godina od okupljanja. Veliki interes za Parafima potvrđuje i rasprodana prva naklada boxa ‘Sabrana djela 1976. – 1987.’, a sve fanove kultnog riječkog benda razveselit će vijest da će uskoro na vinylu biti reizdan i legendarni album ‘Zastave’.

Dvodnevni pop-dance-punk-alter-rock tulum, antivalentinovska proslava Valentinova 2020., ima i dosad najpovoljnije cijene jednodnevnih i dvodnevnih ulaznica koje u prodaju kreću danas!

A za one koji žele najluđe AntiValentinovo dosad provesti u nečijem društvu, od danas su dostupne i najpovoljnijelimitirane ulaznice za dvoje! Potrudite se da ih nabavite na vrijeme, jer količina za sve kategorije ulaznica je dostupna u ograničenom broju od 23. rujna do 16. listopada ili isteka zaliha.

Ulaznice po early bird cijenama u prodaji su od 23.9. do 16.10. ili isteka zaliha po cijeni od 60 kuna (dnevna) i 80 kuna (dvodnevna). Limitirana količina dvodnevnih ulaznica za dvoje iznosi 100 kn.

Foto: Goran Nemarnik Gus