The Splitters u trećem singlu s nadolazećeg albuma žele ostati zauvijek mladi!
23. rujna 2019.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

The Splitters u trećem singlu s nadolazećeg albuma žele ostati zauvijek mladi!

Svi su makar jednom u životu pomislili kako bi bilo dobro zauvijek ostati mlad. Bendu The Splitters ta želja se ostvarila na pjesmi “Zauvijek mlad”. 

Treći je to singl s kojim najavljuju novi studijski album, prvi za Croatia Records. Nakon radijskog hita, snažne balade „Oboji me“ te riffoidne „Život na ekranu“, došlo je vrijeme da mladi dečki ostanu zauvijek mladi. Novi singl također u potpunosti potpisuju članovi benda. Pjesma je snimljena u studiju Deva u Splitu, a miksana i masterirana kod Gorana Martinca u Croatia Records studiju.

Video spot u kojem bend slavi ljubav, prijateljstvo, mladost, prošlost, sadašnjost i budućnost potpisuje Stipe Ninčević.

Ovi mladi splitski rockeri marljivo rade na novom studijskom albumu koji bi trebao sljedeće godine ugledati svjetlo dana. Kažu da već imaju toliko materijala, što snimljenih, što pripremljenih za snimanje, da komotno mogu sastaviti i još jedan album. Kod njih ne vrijedi ona krilatica „mladost ludost“, već „mladost – kreativnost“. Osim što ovoga puta žele da mladost traje – zauvijek!