Renée Zellweger i Sam Smith zajedno u pjesmi “Get Happy” iz filma “Judy”
26. rujna 2019.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Renée Zellweger i Sam Smith zajedno u pjesmi “Get Happy” iz filma “Judy”

Nakon što smo nedavno imali priliku slušati kako se Renée Zellweger snašla u izvedbi pjesme “Over The Rainbow”, predstavljen je još jedan singl koji će se naći na soundtracku filma “Judy”, a radi se o pjesmi “Get Happy” na kojoj se popularnoj glumici pridružio i Sam Smith.

Zellweger ćemo uskoro gledati i slušati u ulozi Judy Garland u filmu “Judy, a već je poznato da će soundtrack za film biti predstavljen ovog petka, 27. rujna.

Ona je vlasnica nagrade Oscar, tri Zlatna globusa i nagrade BAFTA, a uskoro ćemo je gledati u novoj glavnoj ulozi kojom će prikazati lik i dijelo Judy Garland, legendarne glumice i pjevačice koja je obilježila filmsku i glazbenu kulturu prošlog stoljeća. Za sve ljubitelje glazbe uskoro će biti dostupan i soundtrack s kojeg su do sada predstavljene dvije pjesme. Na posljednjoj pjesmi, “Get Happy” sudjelovao je i Sam Smith koji nije skrivao koliko je sretan zbog toga: “Kad sam sa 17 godina radio projekt o Judy Garland, odmah me privukla svojom čarolijom. Ona je ostala jedna od ikona u mojem životu. Bila je jako hrabra, a od hrabrosti i iskrenosti koju je davala u svoju umjetnost me uvijek prolaze trnci. Bila mi je čast pjevati s Renée. Nitko drugi nije mogao tu ulogu bolje odglumiti.” komentirao je Sam Smith.

Početkom rujna smo prvi put mogli poslušati pjesmu “Over The Rainbow” koja nam je dala naslutiti kako glumica veoma sigurno pliva u pjevačkim vodama. Osim što je na soundtracku Sam Smith, jedan od glazbenih gostiju je i Rufus Wainwright koji će biti na pjesmi “Have Yourself A Merry Little Christmas”, a i on je emotivno doživio sudjelovanje na soundtracku: “Judy Garland je uvijek bila posebna sila u mojem životu. Film i izvedbe su zadivljujuće i fokusirane na ljubav i velikodušnost koju je Judy uvijek imala.” Soundtrack je dostupan za prednaručivanje, a službeno će biti predstavljen 27. rujna.

Soundtrack će sadržavati 12 pjesama, a sve su snimane u legendarnom Abbey Road studiju. Redatelj filma Rupert Goold komentirao je Zellweger i njeno pjevanje: “Dao sam joj do znanja da ne želim imitaciju glasa Judy Garland. Htio sam da ona sama napravi pjesme kao da su njene i ona je to uspjela na fantastičan način.” Film “Judy” s nestrpljenjem očekujemo u hrvatskim kinima, a osim Zellweger, u filmu uloge imaju Michael Gambon, Jessie Buckley i Finn Wittrock.

Popis pjesama:

By Myself
Get Happy
For Once In My Life
Zing Went The Strings
You Made Me Love You
Talk Of The Town
Come Rain Or Come Shine
Have Yourself A Merry Little Christmas
The Trolley Song
The Man That Got Away
San Francisco
Over The Rainbow

Foto: David Hindley