NOVI SINGL: Tony Cetinski iz Australije poručuje “Čudu se nadam uzalud”!
1. listopada 2019.
Music Box (6865 Članci)
Podijeli

NOVI SINGL: Tony Cetinski iz Australije poručuje “Čudu se nadam uzalud”!

Nakon australskog dijela koncertne turneje #samoljubav, prepune odlične atmosfere, raspoloženih obožavatelja, pozitivne energije, ali i emocija i romantike, Tony Cetinski ne miruje već sa svojom ekipom ispisuje nove glazbene stranice.

Naime, u morskim dubinama predivnog istarskog arhipelaga i rodnog Rovinja Tony je snimio scene za novi video spot. Sviranje klavira na deset metara dubine definitivno se ne viđa često, a sve to publika ima priliku vidjeti u video izdanju za novi singl “Čudu se nadam uzalud” koji dolazi s aktualnog i iznimno hvaljenog albuma “Kao u snu”. Ovo je skladba čiju glazbu i tekst potpisuje Aleksandra Milutinović, dok su aranžman i produkcija djelo Elvisa Stanića, koja će uz uspješnice koje se nalaze na albumu tek ispisati svoj sjajni glazbeni put.

Na ovom snimanju Tony je spojio dvije strasti, glazbu i ronjenje, te je ostvario san – snimiti spot ispod morske površine. Dodajmo kako je cijelo snimanje odradio u odjeći i bez ronilačke opreme, a na izdržljivosti su mu čestitali i profesionalni ronioci koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu. Kao šlag na kraju stiglo je predivno iznenađenje u obliku delfina koji su svojom razigranošću i ‘morskim izvedbama’ počastili cijelu ekipu.

I na ovome spotu, kao i na prethodnima za pjesme “Svaka tvoja laž”, “Ja ne znam nikog boljeg od tebe”, kao i “General bez činova”, Tony je bez previše razmišljanja redateljsku palicu prepustio Paolu Gentiliniju.

Glumci u video spotu su sinkronizirani plivači iz Splita, Sara Vidan i Matko Lulić, a svakako valja spomenuti kako se sve snimalo uz pomoć profesionalnih ronioca, uz podršku Maistre, kao i rovinjske lučke kapetanije.

Foto: Paolo Gentilini