Počinje prodaja ulaznica za Ultra Europe 2020
7. listopada 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Počinje prodaja ulaznica za Ultra Europe 2020

Nikada nije dovoljno rano krenuti s pripremama za putovanja i provode koje najviše volimo i iščekujemo.

Mladima diljem svijeta na vrhu ljestvice svakako je jedinstveni destinacijski festival ULTRA Europe koji će se u Splitu održati od 10. do 12. srpnja 2020. godine. Važno je odabrati pravo društvo i odvažne stylinge, ali prije nego se krene s pakiranjem kofera treba osigurati ono najvažnije, a to su festivalske ulaznice. Prodaja započinje danas, točno u 13 sati, putem službene stranice, a nakon što ulaznice stignu na kućnu adresu kreće pravo odbrojavanje! Ostalo je točno 277 dana do najuzbudljivijeg i najluđeg ljetnog provoda, a što sve organizatori spremaju za novo izdanje na splitskom stadionu Park Mladeži otkrit će u narednim mjesecima.

IZVJEŠĆE/FOTO: Ultra Europe 2019 – sve je isto, a ništa isto nije!

Sedmo izdanje upisalo je svog milijuntog posjetitelja, više od 150.000 posjetitelja iz 143 zemlje svijeta. Tijekom sedam dana družili su se u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, u društvu najpoznatijih imena svjetske elektroničke glazbe. Njihov veličanstveni povratak kao i druga brojna iznenađenja spremaju se i ove godine za sve one koje svoje ulaznice osiguraju na vrijeme. Danas će ih po najpovoljnijoj cijeni moći kupiti svi one koji su se prethodno registrirali, a uz kupljene ulaznice ti će korisnici na poklon dobiti i ULTRA Europe majicu. Osim trodnevnih i VIP ulaznica za Park Mladeži i ove će godine biti moguće kupiti posebne Destination ULTRA Europe i RESISTANCE Croatia ulaznice.

Potpuno ULTRA iskustvo, koje predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri čarobne lokacije i deset jedinstvenih party stanica, omogućuju Destination ULTRA Europe ulaznice, a od danas mogu osigurati po cijeni od 349 eura. Ulaznice će, osim na tri festivalska dana na splitskom stadionu Park Mladeži, voditi i na ULTRA Europe Opening Party, ULTRA Brač, ULTRA Hvar, Resistance Hvar te party Resistance Vis.

FOTOGALERIJA: 2. dan Ultra Europea obilježili Afrojack, DJ Snake, Richie Hawtin i ostali velikani

Za sve one koji će na osmo izdanje festivala doći u društvu prijatelja omogućena je kupnja grupnih ulaznica pa će na 5 kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Organizatori su najavili i mogućnost otplate u ratama, a više informacija sanzat će se u narednim danima. Pogodnosti očekuju i vlasnike ULTRA Passporta, prvog međunarodnog sustava lojalnosti kupaca za glazbene festivale koji i dalje raste s više od pola milijuna korisnika.

Foto: Josip Svalina