VIDEO: Lady Gaga vratila se iz nemilosrdne budućnosti i poručila: “Želim tvoju glupu ljubav”
28. veljače 2020.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

VIDEO: Lady Gaga vratila se iz nemilosrdne budućnosti i poručila: “Želim tvoju glupu ljubav”

“Svijet trune u sukobima. Mnoga plemena bore se za dominaciju. Dok se Spiritualni mole i spavaju u miru, Ljubazni su krenuli u borbu za Chromaticu”, piše na početku video spota novog singla Lady Gage.

“Stupid Love” je naziv nove pjesme Lady Gage, prve nakon filma “A Star Is Born”, a kojoj se vraća svojem nešto starijem zvuku ispunjenom plesnim ritmom i elektronikom. “Sve što želim je bila ljubav, želim tvoju glupu ljubav”, poručuje Lady Gaga koja nam se javila iz budućnosti iz svijeta koji je ispunjen sukobima, što je referenca i na današnji planet.

Futuristički spot prikazuje borbu plemena koji su opstali na planetu, a nevjerojatno je kako je cijeli spot sniman mobitelom. Novi izazov Lady Gage i ponovno visoko podignuta ljestvica. Naravno, kako to biva kod glazbenih zvijezda još jedno vrijeme će se raspravljati o ovoj pjesmi. No, Gaga nije ništa previše komplicirala, ponovno je zablistala u svojoj jednostavnosti i spremna je boriti se za Chromaticu. Vidjet ćemo što će vrijeme pokazati, možda je Chromatica naziv njezinog novog studijskog albuma, što i ne bi čudilo jer je često i u prošlosti znala teasati nazive svojih albuma kroz singlove. Bio bi to njezin 6. album.

Kako god bilo, Lady Gaga se vratila, ovoga puta stigla je iz budućnosti i šalje nam poruku ljubavi. Što nam više treba?

Foto: Promo